Contact: Arhitect Roze Chira (+4) 0751 494 227

Oferta specială FROMA €200/cameră pentru idei și randări realiste

Ai nevoie de idei de renovare sau de amenajare? Îți trebuie o vizualizare creativă și eficientă a folosirii spațiului de care dispui? Vrei ajutor de la un arhitect pentru amenajarea noului tău apartament sau noii tale case? Sau vrei să renovezi o singură cameră și nu știi cum să faci să profiți de tot spațiul cât mai eficient? Te ajutăm cu o super ofertă de primăvară: desenăm și livrăm randări de calitate pentru orice cameră, gândite de un arhitect cu experiență.

Ce livrăm? Pentru €200 vei primi un concept de design interior gândit pentru o cameră de maxim 30m2 obținut prin realizarea unei simulări 3D a spațiului tău cu reprezentarea realistă a finisajelor, mobilierului și iluminatului dorit.

Cum procedăm Stabilim o întâlnire, ne cunoaștem, discutăm despre ceea ce îți dorești de la camera respectivă ca funcționalitate, materiale, texturi, culoare și buget de amenajare, iar FROMA îți va livra propunerea de amenajare pentru a înțelege exact la ce ne gândim pentru spațiul tău. Putem astfel să reprezentăm vizual exact cum vedem atingerea potențialului maxim al amenajării înainte de a începe proiectul.

Dar eu chiar vreau să renovez, nu doar să văd cum ar putea arăta camera renovată! Te ajutăm cu cea mai mare plăcere să transformi planurile și randările livrate în realitate! Când decizi să începi proiectul ne putem ocupa de desenele exacte de execuție, obținerea ofertelor de la orice fel de furnizori necesari execuției, supraveghem șantierul și ne asigurăm că orice lucrare de modernizare respectă viziunea noastră inițială. Costurile pentru aceste servicii se negociază ulterior. Hai întâi să desenăm amenajarea ideală pentru spațiul tău!

Cum arată un exemplu de apartament care beneficiază deja de Oferta de Primăvară de la FROMA:

Cum arăta sufrageria inițial
Cum arată randarea FROMA pe același spațiu de sufragerie
Cum arăta dining-ul inițial
Cum arată randarea FROMA pe același spațiu de dining
Cum arăta bucătăria inițial
Cum arată randarea FROMA pe același spațiu de bucătărie

Te-ai convins? Contactează-ne acum!

Afișează numărul de telefon ⇒

0751.494.227

Copyright © 2012 Froma, toate drepturile rezervate. Site construit de Viorel Mocanu. Identitate de Iulian Avasiloaia. Valid XHTML5 și Section 508.